Som många läsare konstaterat så har vi klantat oss i nya numret – och publicerat fel krysslösning!

Den första att uppmärksamma oss på fadäsen var Barbro Jönsson Åslund: ”Jag tycker mycket om att läsa Vi Läser, och jag är även ivrig korsordslösare, men då jag börjat lösa det nya krysset på s 86 i det nya numret, såg jag att lösningen fanns på s 87. Enda skillnaden var bilden. Det krysset hade tydligen varit i nr 6/21. En aning besviket beslöt jag mig att läsa intervjun med Balsam Karam så länge. Jag brukar hålla på flera dagar och läsa allt intressant, som Vi läser innehåller.

Den andre att skriva till oss var Leif Jönsson i Maputo: ”En i allt suverän tidning Vi Läser. Men i detta nummer har ni kört i diket. Jag tog som vanligt emot den och skulle kolla korsordet och lösningen på förra numrets. Fattade inget vid första påsynen, förra veckans kryss med dagens lösning. Hej hopp!”

Flera läsare har frågat om det är lönt att kosta på sig ett frimärke och skicka in kryssvaret för en chans att vinna boken om Proust. Svar: Ja! Vi kommer att dra vinnarna precis som vanligt, ur högen med rätt svar. Väl medvetna om någon kan kastat ett öga på svaren i högerhörnet. Men vi vill tro att våra läsare är lika samvetsgranna som ärliga.

Här är krysslösningen för nummer 6/2021.

Annons